AN 40/160 Serie

Design: Robuust en torsievrij framedesign, roestvrij vervaardigd van geëxtrudeerde aluminium profielen met geïntegreerde t-moergroeven voor allround en zij-aan-zij montage. Worden geleverd met bijbehorende montageaccessoires. 

Kleuren: De standaardkleur is lichtgrijs RAL 7035. Andere poedercoatkleuren zijn leverbaar op aanvraag.

Getest: Volgens de norm EN 62208 en RoHS compliance standard.

Afmetingen: B x D x H: 1600 x 400 x 2200 mm (47HE). Het frame bestaat uit een linker ODF deel, een PMF middendeel en een rechter ODF deel.

Laadgewicht: Maximaal laadgewicht aan apparatuur per ODF deel is 250 kg.

Onderdelen: De ODF gedeeltes zijn voorzien van 2x 19 inch profielen, 47HE units per deel. De profielen zijn verstelbaar naar de achterkant van het frame. In het PMF gedeelte zijn 2x montagepanelen met een gatenpatroon gemonteerd voor de kabelklossen. Tussen de montagepanelen zit aan de achterkant een scheidingspaneel. Boven het PMF gedeelte is een horizontale kabelgeleider gemonteerd die de glasvezelkabels geleidt. Als optie kan er een scheidingspaneel aan de voorzijde worden gemonteerd. Het frame bevat 26x kabelklossen met een lengte van 220 mm en een radius van 4 mm, welke zijn voorzien van voorplaten in ABS met labels in de kleuren geel of oranje en met de tekst A t/m L en X, Y, Z of 1 t/m 12. De frames hebben een verstelbare scheidingsplaat in ABS voor patchkabelmanagement. Aan de linker- en rechterkant van het frame bevinden zich aardingspunten waaraan koperbouten voor aardkabels bevestigd zijn. 

Opties:

– Zijpaneel

– Achterpaneel

– Scheidingspaneel voorzijde

– Koperrail 2000 mm, 22xm6 voor aarding en ESD

– Wandbevestigingsbeugels

– Koppelsets

– Stelpoten

frame odf egf