De nieuwste ontwikkeling van Almatec is een zelfbouwframe dat precies voldoet aan de verwachtingen die de hedendaagse markt heeft. Het zelfbouwframe biedt ontzettend veel flexibiliteit en variatiemogelijkheden.

Added value –  M6 schroeftechnologie® Met de nieuwe M6 schroeftechnologie weet u zeker dat het interieur van het frame snel is geassembleerd. De schroeven gaan direct in het frame zonder dat het gebruik van borgplaatjes nodig is.

Innovatie – Hoekstukken De nieuwe aluminium hoekstukken geven het zelfbouwframe maximale stabiliteit en stevigheid. Tevens zorgt de enorme vermindering in het gebruik van schroeven voor een besparing in assemblage tijd. Het frame staat in slechts enkele minuten.

Flexibiliteit – Additionele profielen Met de nieuwe DIN profielen kunt u het frame binnen no-time in een DIN frame ombouwen. De bestaande Almatec accessoires kunt u ook dan nog steeds gewoon gebruiken. Op deze manier kunt u altijd het maximale halen uit de flexibiliteit die de zelfbouwframes bieden.

Aangeraden wordt om M6 x 14mm schroeven te gebruiken met 5.9 Nm torque.

 

Almatec zelfbouwframes: Custom build betekent voor u:

– Minder opslagruimte nodig dus minder kosten

– Snellere assemblagetijd dus meer winst

zelfbouwframeparts